perjantai 30. syyskuuta 2011

I ♥ Australia

Asioita, joita rakastan Australiassa (part 1):

Ihmiset: Avoimuus, ystävällisyys, sydämellisyys. Palvelukulttuuri. Kun joka puolella on hymyileviä ja iloisia ihmisiä, se kuulkaa tarttuu. Ja vaikka joku kyynisempi sanoisi helpostikin, että asiakaspalvelija tervehtii, hymyilee ja kysyy kuulumisia saadakseen paremmat kaupat, niin minun sisäinen hippityttöni tahtoo uskoa ihan muuta. :) Ja sitä paitsi, vaikka se olisikin vain pintaa, siitä hymystä tulee hyvä mieli ja siinä ei ole mitään pahaa. :)
Nimettömien asiakaspalvelijoiden ystävällisyyden lisäksi täällä on saanut toistaiseksi kokea myös uskomatonta sydämellisyyttä näiltä ihmisiltä, joihin täällä on saanut tutustua. Joko on ollut itse vastaanottamassa, tai sitten vain saanut todistaa sen sydämellisyyden kohdistumista toisaalle. Ihmisiä, jotka tarttuvat toimeen, antavat omastaan ja huolehtivat toisista sen kummemmin asiaa pohtimatta. Hienoja ihmisiä, hienoja kohtaamisia.


Meri: Suolainen tuuli hiuksissa, hienonhieno hiekka varpaiden välissä, aaltojen kohina korvissa.... ♥ saisin varmaan viikon kulumaan istumalla meren rannalla katsomassa ja kuuntelemassa. Silmänkantamattomiin jatkuvaa aavaa merenselkää seuratessa pääsee aika kosketuksiin oman pienuutensa kanssa, saa hieman tervettä perspektiiviä elämään.  Jokseenkin... meditatiivinen kokemus. Harmi, että Intian valtamerta ei oikein saa täältä mukaansa.

Tämä on nyt vielä vähän tynkälista, mutta en epäile hetkeäkään etteikö se kasva pituutta vielä ennen kotiinpalutta.
Päivä päivältä elää ja kasvaa se ajatus, että täältä lähteminen tulee olemaan todella vaikeaa. Nyt jo on saanut nähdä ja kokea niin paljon kaikkea mitä ei muuten olisi ikinä kokenut ja vielä on niin paljon nähtävää ja koettavaa... vasta nyt, kun on tämän kaiken keskellä, ymmärtää kuinka upea mahdollisuus tämä on. Ja vaikka ehkä tässä vaiheesa tämä tuntuu hieman aikaansa edellä olevalta ajatukselta, niin ajatus tänne palaamisesta on alkanut vahvasti juurtua sydämeen. Saa nähdä, mihin elämä vie. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti